Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir balık görmek

Rüyada kocaman bir balık görmek

Rüyada kocaman bir balık görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, dünya malının çoğalacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bir balık gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kocaman balık tutmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman balık yakalamak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek sevdiği insanların olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada kocaman balık görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada kocaman balıklar görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kocaman balık görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kocaman bir balık görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments