Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman beyaz fare görmek

Rüyada kocaman beyaz fare görmek

Rüyada kocaman beyaz fare görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, iş öğreneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz fare gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek yüklü siparişler alacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman fare öldürmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman siyah fare görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman fare görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, güzel sözler işiteceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz fare görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments