Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ev almak

Rüyada kocaman ev almak

Rüyada kocaman ev almak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bereketin artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman ev almak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada kocaman bir ev görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Rüyada kocaman ev almak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada kocaman ev görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman bir ağaç görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Rüyada kocaman gemi görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman dağ görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman dalga görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, isteklerine kulak vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments