Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir ağaç görmek

Rüyada kocaman bir ağaç görmek

Rüyada kocaman bir ağaç görmek rızkında ve malından olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, konfor içinde olacağına işarettir.

Rüyada kocaman bir ağaç gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Rüyada kocaman ağaç görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarının azalacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bir ağaç görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada kocaman hediye paketi görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Rüyada kocaman bir ev görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Rüyada kocaman elma görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman mantar görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments