Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir ev görmek

Rüyada kocaman bir ev görmek

Rüyada kocaman bir ev görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir ev gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kocaman ev görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada kocaman bir ev görmek can sıkıntısının geçeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Rüyada kocaman ev almak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman balık tutmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman tavuk görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman dolunay görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir yılan görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments