Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ekmek görmek

Rüyada kocaman ekmek görmek

Rüyada kocaman ekmek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, terfi alacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman ekmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada kocaman ekmek yemek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Rüyada kocaman ekmek görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kocaman meyveler görmek gelirinin artacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman et görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman bir fare görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, şerefli bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir yılan görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kiraz görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments