Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman tavuk görmek

Rüyada kocaman tavuk görmek

Rüyada kocaman tavuk görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kocaman tavuk gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada kocaman tavuk görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ekmek yemek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işarettir.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kocaman balıklar görmek kısmetlerin artacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman baykuş görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada kocaman bit görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kurt görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments