Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman portakal görmek

Rüyada kocaman portakal görmek

Rüyada kocaman portakal görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada kocaman portakal gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada kocaman portakal görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocaman inek görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman dalga görmek kızı olanların da gelin edeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman diş görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kocaman zeytin görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman yatak görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kocaman lahana görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kaya görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments