Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman akrep görmek

Rüyada kocaman akrep görmek

Rüyada kocaman akrep görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman akrep gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada kocaman akrep görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kocaman bir örümcek görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman türk bayrağı görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işini kaybedeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman otobüs görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada kocaman solucan görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments