Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla arka arka gitmek

Rüyada arabayla arka arka gitmek

Rüyada arabayla arka arka gitmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, başarılarını ispat edeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla arka arka gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada arabayla arka arka gitmek darlık çektiği günlerini unutacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın arkasından gitmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kazancının da azalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet eder.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments