Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün arkasından gitmek

Rüyada ölünün arkasından gitmek

Rüyada ölünün arkasından gitmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, verilen kararların geri çekileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada ölünün arkasından gitmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek düşmanlarını bile affedeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkasından gitmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölenin arkasından gitmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkasına bakmadan gitmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada arkayı dönüp gitmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada arkasını dönüp gitmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments