Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca kafa görmek

Rüyada koca kafa görmek

Rüyada koca kafa görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koca kafa gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada koca kafalı erkek bebek görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalettir.

Rüyada koca kafalı köpek görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada koca kafalı bebek görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, dünya malının çoğalacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada koca kafa görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada koca kafalı yılan görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafamın kanadığını görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada çok kafalı yılan görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına inanılır.

Rüyada yılan kafası koparmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments