Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca kafalı bebek görmek

Rüyada koca kafalı bebek görmek

Rüyada koca kafalı bebek görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet eder.

Rüyada koca kafalı bebek gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada koca kafalı bebek görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koca kafalı erkek bebek görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koca kafalı yılan görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada koca kafalı köpek görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koca kafa görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek kafası görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başarılarının devamının geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kafasının koptuğunu görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kafalı bebek görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, insanları kıracağına, üzeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments