Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kafası koparmak

Rüyada yılan kafası koparmak

Rüyada yılan kafası koparmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, saygınlığını yitireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işarettir.

Rüyada yılan kafası koparmak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını kesmek saygınlık göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada yılan kafası görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada yılan kafasını kesmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan kafası koparmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası tutmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada yılan kafasını koparmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments