Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca kafalı köpek görmek

Rüyada koca kafalı köpek görmek

Rüyada koca kafalı köpek görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada koca kafalı köpek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada koca kafalı köpek görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada koca kafalı bebek görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada koca kafalı yılan görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada koca kafa görmek aldığı borçların katbekat artacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret eder.

Rüyada koca kafalı erkek bebek görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü köpek kafası görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek kafası görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rızkından ve gelirinden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments