Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca kafalı yılan görmek

Rüyada koca kafalı yılan görmek

Rüyada koca kafalı yılan görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bahtın açık olmasına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koca kafalı yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada koca kafalı yılan görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, âlim kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada koca kafa görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koca kafalı erkek bebek görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koca kafalı bebek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada koca kafalı köpek görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, büyük işlere imza atacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanı kafasını koparmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş yılan kafası görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, şansının açılacağına, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments