Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozet taşımak

Rüyada klozet taşımak

Rüyada klozet taşımak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada klozet taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada klozet taşımak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada klozete oturmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zararların üst üste geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada kırık klozet görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Rüyada klozet temizlemek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odada klozet görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada klozet görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada mutfakta klozet görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments