Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kızlık zarını bozmak

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, rütbesinin artacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet eder.

Rüyada kızlık zarını bozmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarı bozmak hayatının tamamen altüst olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok zor günler yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patladığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments