Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarı görmek

Rüyada kızlık zarı görmek

Rüyada kızlık zarı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kızlık zarı gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek işlerinde aksama olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, stresini atacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarını patlatmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarı görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarı patladığını görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments