Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızlık zarını bozmak

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ruh sağlığının bozulacağına, rızkında ve malından olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sağlığının geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızlık zarı bozmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Rüyada kızlık zarını bozmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin kızlık zarını bozmak daima secde ve şükür edeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarı kan görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments