Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek

Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek

Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, feraha ermeye, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarının olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarını patlatmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kızlık zarı yırtılması görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kızlık zarını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments