Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada kızlığının bozulduğunu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kazancının da artacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments