Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık bozulduğunu görmek

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık bozulduğunu gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada kızlığının bozulduğunu görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sermaye elde edeceğine, haneden birinin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek hayırlı bir eşe, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlıgı bozulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yolunun açılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kızlığının bozulduğunu görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments