Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla top oynamak

Rüyada kızla top oynamak

Rüyada kızla top oynamak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızla top oynamak gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada kızla top oynamak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada elle top oynamak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikte top oynamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Rüyada top oynamak gol atmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumsalda top oynamak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iyi top oynamak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada cimende top oynamak onlardan hayırsızlık göreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahada top oynamak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, itibar göreceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments