Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla nişanlanmak

Rüyada kızla nişanlanmak

Rüyada kızla nişanlanmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hatalı yollara sapılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Rüyada kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının nişanlanmasını görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek istediği herşeye kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına nişan yapmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments