Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının nişanlanmasını görmek

Rüyada kızının nişanlanmasını görmek

Rüyada kızının nişanlanmasını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hasta ise iyileşeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kızının nişanlanmasını gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak hayallerinin yıkılacağına, elde edilecek menfaatlere, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla nişanlanmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızı görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada genç bir kızın nişanlandığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kızını nişanlanmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments