Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla dövüşmek

Rüyada atla dövüşmek

Rüyada atla dövüşmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada atla dövüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada atla dövüşmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada kızla dövüşmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvanla dövüşmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada erkekle dövüşmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada kadın kadına dövüşmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıcla dövüşmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanla dövüşmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada cinle dövüşmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments