Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla buluşmak

Rüyada kızla buluşmak

Rüyada kızla buluşmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, arzularına kavuşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kızla buluşmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada kızla buluşmak işinde verimsiz olacağına, güzel günler için yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ticarete adım atacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kızla buluşmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına yorulur.

Rüyada ölülerle buluşmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada köprüde buluşmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekle buluşmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hastalıklarının azalacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments