Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide zina yapmak

Rüyada camide zina yapmak

Rüyada camide zina yapmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada camide zina yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada camide zina yapmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada camide zina görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada annesiyle zina yapmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla zina yapmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kadınla zina yapmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, borçlanıp, hasta olacağına delalettir.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, güzel günlerin geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızıyla zina yapmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sarsılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments