Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kesildiğini görmek

Rüyada kızının kesildiğini görmek

Rüyada kızının kesildiğini görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının kesildiğini gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, edilen duaların tutacağına işarettir.

Rüyada kızının kesildiğini görmek rızık bolluğu içinde olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek iş yeri sahibi olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada karnının kesildiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments