Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek fakirlerin güleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının kesildiğini görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments