Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kesildiğini görmek

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kadim dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada saçlarının kesildiğini görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada saçları kesilmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işarettir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulur.

Rüyada saç kesilmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments