Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının kesildiğini görmek

Rüyada karnının kesildiğini görmek

Rüyada karnının kesildiğini görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnının kesildiğini gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada karnı kesilmek boş yere korku duyulacağına, rızkının azalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada karnını kesildiğini görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin karnının kesildiğini görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada karnın kesildiğini görmek yeni bir semte taşınılacağına, yeni denemelerde bulunacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada karnının kesildiğini görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yaşama isteğinin artacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklari kesilmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boynunun kesildiğini görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada saçı kesilmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments