Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kapandığını görmek

Rüyada kızının kapandığını görmek

Rüyada kızının kapandığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kendisi ile gururlanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının kapandığını gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada kızının kapandığını görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın kapandığını görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek rahat nefes alınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kapandığını görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapı kapanması görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, huzursuz olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments