Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın kapandığını görmek

Rüyada bir kızın kapandığını görmek

Rüyada bir kızın kapandığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bir kızın kapandığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Rüyada bir kızın kapandığını görmek bolluk içinde yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının kapandığını görmek işiyle nam salacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin kapandığını görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, satışların düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalettir.

Rüyada ayaklarına kapanmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada yolun kapandığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada secdeye kapanmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kapandığı görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, paraya ve mala kavuşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments