Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sevinç ve sürura, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kızını gelinlik giymek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine yorulur.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments