Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza bakmaya gitmek

Rüyada kıza bakmaya gitmek

Rüyada kıza bakmaya gitmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok önemli noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kıza bakmaya gitmek gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada kızının evine gitmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın evine gitmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kızıyla hacca gitmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın askere gitmek her işinde hayırla karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıza bakmaya gitmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments