Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, huzurunun artacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak kısmetlerini de göremeyeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek çok güzel günler görüleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek canın derdine düşeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments