Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını yatarken görmek

Rüyada kızını yatarken görmek

Rüyada kızını yatarken görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, dertleşerek moral bulacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını yatarken gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kızını yatarken görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kızla yattığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada bi kızla yattığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bunu şeref sayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yatan birini görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta yatan kadın görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek kırılan kalplerin barışacağına, çok günah işleyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesabına para yattığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Rüyada balkonda yattığını görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments