Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yatan kadın görmek

Rüyada hasta yatan kadın görmek

Rüyada hasta yatan kadın görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yatan kadın gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada hasta yatan kadın görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işarettir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hasretlerin biteceğine, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada birini hasta yatarken görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yattığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments