Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yatan birini görmek

Rüyada mezarda yatan birini görmek

Rüyada mezarda yatan birini görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yatan birini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada mezarda yatan bebek görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada mezarda yattığını görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde yattığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yattığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarda yatan birini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatan hasta görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının yatakta yattığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments