Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızla yattığını görmek

Rüyada bi kızla yattığını görmek

Rüyada bi kızla yattığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bi kızla yattığını gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada kızını yatarken görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kızla yattığını görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, işlerinin düşeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada kızla yattığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşiyle yattığını görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yattığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada yatakta yatan birini görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına inanılır.

Rüyada yatan bebek görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments