Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda yattığını görmek

Rüyada balkonda yattığını görmek

Rüyada balkonda yattığını görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, dünya malı elde edeceğine, içebileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada balkonda yattığını gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada balkonda yattığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet eder.

Rüyada yere yatarak ağlamak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada yat almak mallarının ve kazancının çoğalacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada yattığı yerde namaz kılmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yatta olmak aradığı çareleri bulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda yattığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yerde yattığını görmek insanlara yol göstereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments