Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini damat görmek

Rüyada kendini damat görmek

Rüyada kendini damat görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çirkin sözler işitileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada kendini damat gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada damadının ağladığını görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada damadı görmemek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada gelin damat resmi görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada damat ve damatlık görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayattan daha zevk alacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada falda gelin damat görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini damatlıkla görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments