Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını uyurken görmek

Rüyada kızını uyurken görmek

Rüyada kızını uyurken görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kızını uyurken gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Rüyada bir kızı uyurken görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını uyurken görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyurken uyanmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uyurken görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken korkmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Rüyada kardeşini uyurken görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments