Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken korkmak

Rüyada uyurken korkmak

Rüyada uyurken korkmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada uyurken korkmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada uyurken korkmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada uyurken altına kaçırmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyurken izlenmek dertlerin günden güne artacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı uyurken görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yedi uyurları görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek ticaret sektörüne atılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını uyurken görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kendini uyurken görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments