Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın ağladığını görmek

Rüyada kızın ağladığını görmek

Rüyada kızın ağladığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kötü karakterli bir kadına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ailesinin de büyük olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Rüyada kızına ağlamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kıtlığın meydana geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, dertlerin kısa zamanda biteceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı için ağlamak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret eder.

Rüyada kızını ağladığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments