Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı babasından istemek

Rüyada kızı babasından istemek

Rüyada kızı babasından istemek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinizin bozulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kızı babasından istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada kızı babasından istemek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada evlenmek istediği kızı görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı istemek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada kızı istemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kızını istemek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kızının evlenmek istediğini görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments