Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık şerbeti görmek

Rüyada kızılcık şerbeti görmek

Rüyada kızılcık şerbeti görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kazancının katbekat artacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kızılcık şerbeti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızılcık şerbeti görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kızılcık görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalbini kıracağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Rüyada kızılcık yemek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık kirazı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kızılcık almak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık suyu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments