Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kızılcık görmek

Rüyada yeşil kızılcık görmek

Rüyada yeşil kızılcık görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kızılcık gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada yeşil kızılcık görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kızılcık görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada kızılcık yemek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kızılcık suyu görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı yemek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızılcık şerbeti görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancının hiç azalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments